SERIEUS OVER

SERIEUS OVER

ONZE PLANEET

ONZE PLANEET

HALLO AAN JOU

WIE JE OOK

BENT

biologische-duurzame-matcha-plantage
ONZE BOEDERIJ IN UJI, JAPAN TIJDENS HET SCHADUWEN

ONZE BOER

 

We zijn er trots op dat onze matcha afkomstig is van kleine familieboerderijen in Uji, Japan, die alleen biologische en duurzame matcha verbouwen. Geen pesticiden of andere chemische dingen. We herhalen – alleen echte ingrediënten.

Uji is ook de place to be voor de hoogste kwaliteit biologische, duurzame matcha ter wereld verbouwt op de traditionele manier. Gezonder voor jou en onze boer. Volledig natuurlijk, zonder rare dingen.

after-harvest
DIT IS ONZE BOER, DIE DE GROENE THEEBLADEREN VERZAMELT NA DE OOGST

ECO-VRIENDELIJKE VERPAKKINGEN

 

Onze visie is om 100% planeetvriendelijk te zijn. Van het verminderen van onze verpakkingen, klimaatneutraal verzenden tot het investeren in gerecyclede materialen, duurzaamheid staat centraal in alles wat we doen.

We gebruiken verpakkingen die onze planeet niet schaden, gemaakt van 70% FSC gerecyclede bomen na consumptie … uhm … papier bedoelen we. Al onze matcha-blikken zijn allemaal 100% recyclebaar. We houden ook niet van chemicaliën. Daarom printen we met plantaardige inkt – in een van de groenste drukkerijen van Nederland.

WIJ GEVEN

WIJ GEVEN

1% VAN DE WINST

1% VAN DE WINST

AAN HET REDDEN VAN CHIMPANZEES EN GRATIS ONDERWIJS

AAN HET REDDEN VAN CHIMPANZEES EN GRATIS ONDERWIJS

jerome-damey-foundation

MENSEN

 

JEROME DAMEY FOUNDATION

Gratis onderwijs en opvang bieden aan wees- en straatkinderen in Guinee, West-Afrika is precies wat zij doen. Ze hebben tot nu toe een waterput aangelegd en de eerste kinderen gaan naar school. We vinden het geweldig dat ze kleinschalige huizen willen bouwen waar de kinderen liefde, aandacht en veiligheid krijgen.

Project-Primates

DIEREN

 

PROJECT PRIMATES

Projet Primates helpt wilde chimpansees te redden die met uitsterven worden bedrijgt door het kappen van bossen, jacht en handel. We vinden het geweldig dat ze de lokale gemeenschap erbij betrekken en medische hulp bieden in ruil voor voedsel voor de chimpansees.